Finland!

vervolg op:
Kaartjes posten en ontvangen.

The card i sent to MinnaJa ja, het is zo ver. Ik heb niet lang hoeven wachten mijn kaart voor Minna is aangekomen in Finland! Zij woont in een plaats vlak bij Helsinki en in die stad gaat ze ook naar een universiteit en studeerd geologie. Minna doet net als ik aan postcrossing. Er zijn veel Finnen die zich bij postcrossing hebben aangemeld en ze zijn erg actief. Dat zie je aan het aantal kaartjes die totaal uit Finland verzonden zijn. Momenteel zijn dat er 21230, ze staan dan ook op nummer 1 bij de Current top countries. Sinds 18 februari ben ik [samen met mijn partner] aangemeld bij postcrossing en heb totaal 5 x een ansichtkaart naar Finland verzonden en 6 x  een kaart uit dat land ontvangen.

Hier zie je mijn History Map. Aan de lijnen kun je zien waar heen en waar vandaan de ansichtkaarten zijn gegaan/gekomen. De blauwe lijnen zijn de kaarten die ik ontvangen heb en de rode lijnen zijn de kaarten die ik verzonden heb.
Nu mijn kaart is aangekomen komt mijn adres in een buffer en als er iemand om een adres vraagt dan wordt er een adres uit die buffer gehaald.
Nu wordt het pas echt spannend. Wanneer valt er bij mij een kaartje door de brievenbus? Waar vandaan? en wat schrijft de persoon achterop? Spannend, spannend, spannend! Afwachten maar.

Advertenties

0 Responses to “Finland!”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Hoeveel zijn d’r hier ?

Hier kijk ik tegen aan
oktober 2006
M D W D V Z Z
    nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Hit Counter unieke lezers hebben samen
Hit Counter keer alles bekeken
Advertenties

%d bloggers liken dit: