2e Paasdag

Anderhalve dag al zitten ze in het donker, ´t is toch zielig. Er moest iets aan gedaan worden, maar wanneer? Morgen is weer een werkdag en dan lukt het nooit. Dus er zat niets anders op om het probleem vandaag op te lossen.
Een of ander iets moest mn vriendje aanschaffen voor op het werk, dus kon dit mooi  gecombineerd worden. We gingen dus op pad met de auto richting de Liesbosch.
Klinkt leuk, de Liesbosch maar het valt tegen als je beseft dat het een bedrijventerrein is en dat het 2e paasdag is.
Ik snap niet waarom al die mensen juist op 2e paasdag al deze bedrijven moeten bezoeken, ik zou er echt niet tussen willen lopen. Maar ja……we waren ook van de partij.
De keuze Hornbach hadden we gemaakt, daar konden we 2 vliegen in een klap slaan wisten we. De Liesbosch op komen was niet zo’n probleem, het stroomde goed door bij de verkeerslichten. Maar toen we het parkeerterrein van de Hornbach op wilde draaien schrokken we ons een hoedje. File rijden, was het, om het parkeerterrein op te komen. Direct besloten we al om het terrein op te rijden en zo snel als het kon er ook weer af. Proppie vol was dat parkeerterrein! Die twee vliegen moesten we dan maar op een andere manier gaan vangen. 1e keuze was de Diebo. Dat ging prima. Het was er wel drukker dan anders maar het was prima te doen. Nadat we de juiste keuze gemaakt hadden verlieten we de winkel al weer na ong. 10 minuten. Volgende vestiging werd dan de Praxis. Daar was het al net zo druk als bij de Hornbach, al lijkt het parkeerterrein ietsje kleiner. Het is dat er net een parkeerplekje vrij kwam anders waren we ook dit terrein direct weer afgereden. Binnen stonden lange rijen mensen met plantjes of stapels hout bij de kassa`s te wachten. We besloten eerst maar eens te kijken of wel zouden vinden wat we zochten. Daar ging voor mijn gevoel zeker wel een kwartier a twintig minuten overheen. Toch niet zo overzichtelijk ingedeeld dacht ik. Uiteindelijk gingen we met een soort van tochtstrip van 11mm breed richting de kassa. Gelukkig waren de rijen enorm geslonken en waren we binnen enkele minuten aan de beurt.
Met het gevoel als of het geluk met ons mee zat gingen we naar buiten. Lui als we zijn, of is het omdat men overweegt het binnenkort te verbieden, besloten we ook nog een bezoek te brengen aan de wasstraat.
Vorig weekend in Schin op Geul was onze auto getroffen door eieren door enkele gasten die een week te vroeg dachten dat het Pasen was. De meeste vlekken hadden we al verwijderd maar vooral op het dak waren nog vlekken ei te bespeuren. Dus een wasbeurtje was wel nodig. Na dit alles konden we eindelijk huiswaarts. Al met al zijn we één uur en drie kwartier weggeweest.
Het is dat afgelopen zaterdag rond 17:00 uur de TL-balk van ons vissenverblijf het begaf, anders hadden we het nooit gedaan!

Advertenties

0 Responses to “2e Paasdag”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Hoeveel zijn d’r hier ?

Hier kijk ik tegen aan
april 2007
M D W D V Z Z
« nov   mei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Hit Counter unieke lezers hebben samen
Hit Counter keer alles bekeken
Advertenties

%d bloggers liken dit: