Afscheid van een paar oren

“Morgen worden de oren van de Neudeflat verwijderd……Anderhalf jaar geleden…..”

Vanavond in de auto hoorde ik ongeveer deze tekst op de radio. Direct dacht ik terug naar die periode in februari 2006 toen de oren nog maar net op de flat waren geplaatst. Ik vond het wel spectaculair die oren van Nijn daar boven op die flat. Samen met onze Sas was ik er foto’s gaan nemen. Hihihi wat een malloot ben ik toch hé. Maar ik denk maar zo, als ik het zelf maar leuk vind dus doe ik dan ook gewoon waar ik zin in heb.

Nergens op internet heb ik iets kunnen terug kunnen vinden over de morgen te verwijderen oren. Ik zal wel niet goed gezocht hebben. Op dit moment heb ik ook nog niet naar RTV Utrecht gekeken [dat doe ik pas als ik in bed lig] wellicht berichten zij er wel over.

Helaas kan ik morgen niet naar de Neude om te gaan kijken. Normaal gesproken is dat natuurlijk geen optie voor mij aangezien woensdag een gewone werkdag is voor mij, maar morgen ben ik vrij. Vrij en toch geen tijd? Nee helaas moet/wil ik in een ander bekend Utrechts gebouw gaan rond dwalen. Wat ik wel zal doen is morgen het nieuws goed in de gaten houden. Het verhaal wat ik in februari 2006 schreef, moet nu dus wel afgerond worden door mij op deze blog, vind ik.

Wil je weten wat ik schreef op 25 februari 2006? Volg dan deze link en lees maar eens de teks met de titel ‘Een kijkje bij en op de Neude’. Het stamt nog uit de tijd toen ik ergens anders op het WWW een blog had en schreef onder mijn eerste aliasnaam Francis.

Advertenties

0 Responses to “Afscheid van een paar oren”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Hoeveel zijn d’r hier ?

Hier kijk ik tegen aan
oktober 2007
M D W D V Z Z
« jul   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Hit Counter unieke lezers hebben samen
Hit Counter keer alles bekeken
Advertenties

%d bloggers liken dit: